Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضرت بی بی حکیمه سلام الله علیها امامزاده ای پر آوازه، نه تنها در گچساران و کهگیلویه و بویراحمد، بلکه در ایران و حوزه های شیعه نشین خلیج فارس، ره جویان حقیقت و معشوقان فرزندان ائمه اطهار علیهم السلام به زیارتش می شتابند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام قاسم مومنی شاد امروز در جوار حرم مطهر امامزاده بی بی حکیمه (سلام الله علیها) دختر بلافصل امام موسی کاظم (علیه السلام)، گفت : ﻣﺮﺣﻮم ﻣﻐﻔﻮر ﻋﻼﻣﻪ مجلسی (ره)، ﻓﺮزﻧﺪان اﻣـﺎم موسی کاظم (ع) را 39 ﻓﺮزﻧﺪ عنوان و ﺣﻜﻴﻤﻪ را یکی از آنها داﻧـﺴﺘﻪ و در اﻧﺘﻬـﺎ ﭼﻨـﻴﻦ فرمودند: در کوه های ﻣﺴﻴﺮ بهبهان، زیارتگاهی اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻨﺘﺴﺐ ﺑﻪ ﺣﻜﻴﻤﻪ ﺧـﺎﺗﻮن است و شیعیانی که در این مسیر رفت و آمد دارند آنجا را زیارت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستند شوق خدمت

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مستند شوق خدمت با موضوع فعالیت های مختلف عمرانی و فرهنگی صورت گرفته در امامزاده بی بی حکیمه (سلام الله علیها) با همکاری صدا و سیمای استان تهیه و در طول طرح نوروزی آرامش بهاری پخش شد.

 

مستند آفتاب جنوب

قاسم مومنی شاد اظهار داشت: همچنین مستند آفتاب جنوب یک مستند فاخر با موضوع معرفی بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه(سلام الله علیها) دختر بلافصل امام موسی کاظم (علیه السلام) با همکاری صدا و سیمای استان تهیه و در طول طرح نوروزی آرامش بهاری از شبکه استانی دنا پخش شد.

 

برگزاری برنامه شب های حرم

وی اضافه کرد: این برنامه به صورت ویژه در حرم مطهر امامزاده بی بی حکیمه (سلام اله علیها) دختر بلافصل امام موسی کاظم (علیه السلام) هر شب در طول طرح نوروزی آرامش بهاری برگزار و هر شب 20 هدیه فرهنگی با طرح ایرانی - اسلامی به شرکت کنندگان در مسابقه ای که حین برگزاری برنامه اجرا می شد، اهدا گردید.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: این ویژه برنامه شامل قرائت قرآن، اجرای مسابقه برای کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان، سخنرانی و پاسخ به شبهات، پخش فیلم و مستند و ... بوده است.

 

مومنی شاد ادامه داد: طرح نوروزی آرامش بهاری از ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۷ لغایت 1۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ به مدت ۱۷ روز در این بقعه متبرکه برگزار شد.

 

شایان ذکر است، ﻣﺮﺣﻮم ﻣﻐﻔﻮر ﻋﻼﻣﻪ مجلسی (ره)، ﻓﺮزﻧﺪان اﻣـﺎم موسی کاظم (علیخ السلام) را ۳۹ ﻓﺮزﻧﺪ عنوان و ﺣﻜﻴﻤﻪ را یکی از آنها داﻧـﺴﺘﻪ و در اﻧﺘﻬـﺎ ﭼﻨـﻴﻦ فرمودند: «در کوه های ﻣﺴﻴﺮ بهبهان، زیارتگاهی اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻨﺘﺴﺐ ﺑﻪ ﺣﻜﻴﻤﻪ ﺧـﺎﺗﻮن است و شیعیانی که در این مسیر رفت و آمد دارند، آنجا را زیارت می کنند.

 

در زﻣﻴﻨﻪ ورود اﻳﻦ ﺑﺎﻧﻮي ﻣﻌﻈﻤﻪ ﺑﻪ ﺳﺮزﻣﻴﻦ ایران، روایت متعددی نقل ﺷﺪه، از ﺟﻤﻠﻪ اﻳﻦ ﻛﻪ ﻗﺮﻳﺐ یک ﺳﺎل ﭘﺲ از ﺳﻔﺮ ﺣـﻀﺮت معصومه (سلام الله علیها) ﺑﻪ کشور ایران، جمعی از ﺧﺎﻧﻮاده اﻳﺸﺎن ﺑﻪ ﻗﺼﺪ زﻳﺎرت اﻣﺎم رضا (علیه السلام) از ﻣـﺴﻴﺮ ارﺟﺎن ﺑﻪ شیراز (ﺑﻪ ﺳﺮپرستی اﺣﻤﺪ ﺑﻦ موسی (علیه السلام) (ﺷﺎه ﭼﺮاغ) به سوی ﻣـﺮو رﻫﺴﭙﺎر شدند.

 

از اﻓﺮادي ﻛﻪ در اﻳﻦ ﺳﻔﺮ ﺣﻀﻮر داﺷﺘﻨﺪ می ﺗﻮان به ﺣﺴﻴﻦ ﺑـﻦ موسی (علیه السلام)، ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻦ موسی (علیه السلام) و ﺣﻜﻴﻤﻪ ﺑﻨﺖ موسی (علیه السلام) ﻛﻪ ﻫـﺮ ﺳـﻪ از ﻓﺮزﻧـﺪان اﻣﺎم ﻫﻔﺘﻢ ﺑﻮدﻧﺪ؛ اﺷﺎره نمود.

 

اﻳﺸﺎن ﺑﺎ ﻋﺒﻮر از ﺷﻬﺮ ﺑﺎﺳﺘﻴﻦ وارد ﺷﻬﺮ ﻣﺘﺮوﻛﻪ ﻣﻴﺸﺎن ﻛﻪ تنگه ای ﻋﻈﻴﻢ و اﻣﻦ داشته می ﺷﻮﻧﺪ و ﺳﭙﺲ در ﻣﻜـﺎن کنونی سکنی می ﮔﺰﻳﻨﻨﺪ.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل بارندگی و سیلاب خوزستان سیل لرستان لرستان سیل زدگان هلال احمر خسارت سیلاب خبرگزاری شبستان طرح نوروزی آرامش بهاری بی بی حکیمه س اوقاف و امور خیریه مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است

مراسم عزاداری شهادت صادق آل محمد (ص) امروز در سراسر کشور برگزار می‌شود و شب گذشته هم، در استان‌های کشور مراسم عزاداری برگزار شد.

یکی از مراسم‌هایی که قرار است امروز برگزار شود در میدان امام حسین علیه السلام تهران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد دهقانی، مسئول برگزاری اجتماع طلاب و روحانیون استان تهران در برنامه «سلام خبرنگار» درمورد این اجتماع و عزاداری‌هایی که قرار است امروز در تهران برگزار شود، اظهار کرد: مراسمی در میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود چراکه به مدت پنج سال است اجتماع روحانیون را داریم. ان شاءالله، امسال این مراسم با حضور طلاب و مردم پایتخت‌نشین با شکوه‌تر برگزار خواهد شد و آنها در این مراسم حضور خواهند داشت.

مسئول برگزاری اجتماع طلاب و روحانیون استان تهران مطرح کرد: چینش برنامه‌هایی که امسال در میدان امام حسین (ع) داریم به این شکل است که موکب‌هایی در سطح میدان امام حسین علیه‌السلام برقرار است و از مهمانان عزیز و عزاداران پذیرایی خواهیم داشت و علاوه بر این، بخش کلیپ و سخنرانی مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران و مسئول مسجد و حوزه علمیه امام حسین (ع) را داریم و هر سال، از مداحان مختلفی برای اقامه عزا استفاده می‌شود که امسال نیز، از بزرگوارانی مثل حاج حسین هوشیار و حاج مجید شعبانی و حاج روح الله بهمنی بهره می‌بریم. ان شاءالله، عموم مردم و طلاب از این برنامه فیض کامل را ببرند.

این مراسم از ساعت ۱۷ بعد از ظهر امروز، شنبه ۱۵ اردیبهشت برگزار خواهد شد و با نماز مغرب و عشاء به اتمام خواهد رسید. 

او درمورد احیای حوزه در نگاه امام جعفر صادق علیه السلام گفت: احیای حوزه علمیه توسط امام جعفر صادق (ع) صورت گرفته به این دلیل است که تأسیس حوزه علمیه با اولْ پیامبر بود و تکمیل آن توسط نبی مکرم اسلام صل الله علیه و آله وسلم، حضرت محمد مصطفی (ص) صورت گرفت و بعد از پیامبر اکرم (ص) که نیاز به احیای حوزه علمیه وجود داشت ائمه اطهار (ع) به فراخور زمان و شرایطی که داشتند این کار را انجام دادند و در زمان امام جعفر صادق علیه السلام با توجه به شرایطی که وجود داشت به تربیت شاگردانی مثل ابوحمزه ثمالی، محمد مسلم و... پرداختند که اگر فقهای ما بخواهند فتوایی دهند و حکم شرعی صادر کنند وقتی برای این دو شاگرد امام جعفر صادق علیهم باشد موردتأیید است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد دهقانی ادامه داد: امام جعفر صادق علیه السلام احیای حوزه علمیه را داشتند و کسانی که به شرف مذهب جعفری مشرف می‌شوند به این دلیل است که احیاء‌گر آن امام صادق علیه‌السلام بوده‌اند و به همین دلیل، خودشان را مدیون حضرت علیه‌السلام می‌دانند. این در حالی است که دشمنان در همه ادوار تلاش کردند حوزه علمیه را بر اساس شایعه‌ها و حوادث مختلف تخریب کنند و در این دوران نیز، این مسائل وجود دارد و اگرچه در زمان امام جعفر صادق علیه السلام فضا مهیا‌تر بود. اما امام جعفر صادق (ع) احیای حوزه علمیه را به نحو احسن انجام دادند. به همین دلیل، حوزه علمیه خودش را مدیون امام جعفر صادق (ع) می‌داند و قواعد و اصول و نکات و روایاتی که از طریق شاگردان امام جعفر صادق (ع) به دست ما رسیده است. 

مسئول برگزاری اجتماع طلاب و روحانیون استان تهران عنوان کرد: یکی از توصیه‌های خاصی که امام جعفر صادق (ع) در فرمایشات خود داشته‌اند و برای همه انبیاء است و اگر همه طلاب و آحاد مردم به این بُعد توجه کنند خیلی از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی ما حل خواهد شد و آن هم، بُعد عقل است. 

امام جعفر صادق (ع) فرمودند: «اکمل الناس عقلا أحسنهم خلقا» «عاقل‌ترین مردم خوش‌خلق‌ترین آنهاست.» 

او افزود: در روایت دیگری است که محمد بن سلیمان دیلمی از پدرشان نقل می‌کنند: پدرم خدمت امام جعفر صادق علیه السلام رسید و عرض کرد: فلانی در عبادتش، فضلش، نماز شب و درس حوزه علمیه خواندنش، دین داریش و... فلان درجات را رعایت می‌کند و بسیار هم، اهل رعایت کردن است.

امام جعفر صادق علیه السلام پرسیدند: عقلش چطور است؟ 

دلیل این بیانات امام جعفر صادق علیه السلام به این خاطر بود که یکی از درجه‌های عقل، خودش را در حُسن خلق نشان می‌دهد.

محمد سلیمان دیلمی گفت: از عقلشان خبر ندارم. 

امام جعفر صادق (ع) فرمودند: ثواب و پاداش عملی که 

خداوند متعال برای عبادات می‌خواهند بدهند به اندازه عقول است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • برپایی آیین‌ سوگواری شهادت امام جعفرصادق (ع) در یاسوج
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان